De Wessel Dekker Fotografie webwinkel is voortgekomen uit de ervaring dat af en toe mensen vragen om een fotobestand. Op zich is het versturen van een fotobestand niet zo'n probleem. Wat wel een probleem is, dat mensen weliswaar vragen om een bestand, maar niet precies weten wat ze er nu eigenlijk mee willen doen.

Om die reden worden via de Wessel Dekker Fotografie webwinkel afbeeldingen aangeboden, waarbij de klant de mogelijkheid heeft uit bepaalde afdrukformaten en media te kiezen.

Oypo

Bestellingen, afdrukken en verzending van foto's wordt verzorgd in samenwerking met Oypo, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het afdrukken en verzenden van foto's, op basis van bestanden in de originele grootte, in alle soorten en maten.

Er kan worden gekozen uit afdrukken op glanzend papier, canvas, aluminium, textiel - de afmetingen gaan tot maximaal 120x180 cm op canvas. Soms zijn ook afdrukken op puzzels, mokken en muismatten mogelijk.

Werk aan de muur

Werk aan de Muur is een platform waar beeldmakers en consumenten elkaar ontmoeten. Aan de voorkant vind je een webshop met duizenden mooie foto’s, illustraties, schilderijen, etc, ingedeeld in verschillende thema’s en stijlen. Allemaal te koop op het materiaal en formaat van jouw keuze. Denk hierbij aan wanddecoratie zoals canvas prints, prints op doek, aluminium, behang, plexiglas, Xpozer en meer.

Ideaal wanneer je op zoek bent naar toffe aankleding voor je kantoor of woning.