Cursus

CURSUS

Nieuwe cursus Sportfotografie in Ridderkerk

In het najaar van 2019 start er weer een cursus sportfotografie in de fotostudio van Roelie ’t Jong aan de Koninginneweg in Ridderkerk. Roelie geeft de cursus in samenwerking met sportfotograaf Wessel Dekker. Wessel Dekker begon in 2004 als sportfotograaf en heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van sportfotografie. Ook Roelie ’t Jong is geen onbekende meer langs de sportvelden en sportzalen in de regio.Tijdens de cursus is er aandacht voor techniek, instellingen van de camera en compositie. Ook is er aandacht voor fotobewerking, sportfotografieboeken en inspiratie door andere sportfotografen. De cursus bestaat uit 4 lessen die om de week zullen plaatsvinden op woensdagavond; in de tussenliggende periode maken de deelnemers foto’s van sportwedstrijden.

Er wordt vanuit gegaan dat deelnemers aan de cursus kennis hebben van de basisbegrippen van de fotografie (diafragma, sluitertijd en ISO), fotograferen met een spiegelreflex-of systeemcamera en een telelens met minimaal zoombereik 200 mm hebben.

De cursusdata in 2019 zijn:

• Woensdag 16 oktober
• Woensdag 30 oktober
• Woensdag 13 november
• Woensdag 27 november

Er is gekozen voor 1 les in de 14 dagen zodat er genoeg tijd is om de theorie te laten bezinken en de thuisopdrachten uit te voeren.

Deelname kost € 165,00 per persoon ((inclusief koffie/thee/handout) De cursus grootte bedraagt maximaal 8 deelnemers, zodat een ieder genoeg persoonlijke aandacht kan krijgen.

Meer Informatie is te vinden op de website van Roelie ´t Jong, www.roelietjong.nl  en op de website van Wessel Dekker, www.wesseldekkerfotografie.nl

Aanmelden kan via Roelie ´t Jong via mail of telefoon 06 – 55 88 59 80.