Tarieven

tarieven

Een actie, portret of team foto van jouw sportend kind of van jezelf? Een wedstrijdreportage van het gehele team of individueel, enkel foto’s of fotoreportage? Het kan allemaal en uiteraard voor ieder gewenste sport waarbij schappelijke tarieven worden gehanteerd! Ook foto’s op toernooien en andere sportevenementen is mogelijk en er wordt dan een mooie reportage gemaakt. Je kan mij dus als sportfotograaf of evenementenfotograaf inhuren.

Binnen 7 dagen na de fotosessie ontvang je een persoonlijke link om de foto’s te downloaden.

  • hoge resolutie (groot formaat) 300 dpi – 4000 pixels breed
  • web resolutie (sociale media) 72 dpi – 1600 pixels breed

Je ontvangt dan alle geselecteerde (bruikbare) beelden rechtenvrij. Je kiest eventueel zelf welke foto’s je extra bewerkt wilt hebben. Je bent als opdrachtgever geheel vrij om het beeldmateriaal voor diverse (editorial) marketingdoeleinden te gebruiken zoals: magazine, boeken, website, sociale media , enzovoort (met uitzondering van verkoop aan derden en billboard of grote reclame-uitingen).

Alle foto’s worden geleverd met onbeperkte gebruikslicentie voor de opdrachtgever.

Uurtarief

Ik hanteer voor mijn foto opdrachten een uurtarief van € 70,00. Daarbij komt ook nog de nabewerking per uur bij.

Fotoreportage

Professionele actiefoto’s van jouw wedstrijd of van jezelf? Ik maak tijdens de hele wedstrijd spectaculaire actiefoto’s.

Een fotoreportage bestaat uit een gehele reportage van de gespeelde wedstrijd, je ontvangt 7 dagen na de wedstrijd de nabewerkte foto’s.

Wedstrijdreportage Foto’s Individueel:

  • Fotoreportage voor 1 persoon: vanaf € 125,00 (50 – 75  foto’s)

Wedstrijdreportage Foto’s Team:

  • Fotoreportage voor het gehele team: vanaf € 175,00 (75 – 100  foto’s)

Maatwerk

Heb je speciale wensen? In overleg is veel mogelijk. Neem even contact met me op voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee!

Bovenstaande tarieven zijn inclusief reiskosten/kilometervergoeding binnen een straal van 5 kilometer, daarna € 0.35 per kilometer.