T.V. d’Oudelande 40 jaar

Geplaatst op
T.V. d’Oudelande 40 jaar Wine & Food Experience

Zaterdag 30 maart 2019 was de dag waar alle tennissers van tennisvereniging T.V. d ‘Oudelande de gehele winter naar uit hebben gekeken. Deze zaterdag werd officieel het tennisseizoen aangevangen. Dit jaar had de seizoenstart een speciaal tintje het 40 jarig bestaan van de tennisvereniging T.V. d ‘Oudelande.

Het tennispark werd bezocht door de wethouders Henk van Os en Marten Japenga van de gemeente Ridderkerk. Tennisvereniging T.V. d ‘Oudelande heeft met steun van het EDS subsidie fonds, Coöperatiefonds van de Rabobank en steun van de gemeente Ridderkerk, alle oude verlichting op het tennispark vervangen door LED-verlichting. Deze stap paste prima in het energieplan welke door tennisvereniging T.V. d ‘Oudelande al in gang was gezet om als vereniging klimaatneutraal te opereren. Zo heeft de vereniging 86 stuks zonnepanelen laten plaatsen op het dak van het clubhuis.

De beide wethouders hebben via een korte ceremonie de officiële opening van het energieplan voor hun rekening genomen. Tevens was hiermee ook het jubileumjaar van start gaan.

Waar op vrijdag de kinderen al zijn gestart met hun jeugdweekend, was er op zaterdagmiddag ook het openingstoernooi en ’s avonds werden de langstzittende leden in het zonnetje gezet. Met een speciale wijnproeverij, Wine & Food Experience , werd deze avond kleur gegeven en geëindigd met live muziek van het duo Peter & Desire.

Kortom veel jubileumactiviteiten waarmee het bestuur en diverse commissies hun handen aan vol hadden. Door aan mij de opdracht te geven voor het leveren van een fotosfeerreportage werd veel werk uit handen gegeven. De foto’s werden gebruikt voor de website, sociale media kanalen en in persberichten.