Sportplaatjes

fotografie sportplaatjes

Sportplaatjes sparen is “hot”. Sportplaatjes acties zijn in zeer korte tijd enorm populair geworden. De belangstelling van supermarkten is groot. Lokale voetbalplaatjes sparen is nog maar 11 jaar oud, maar nu al krachtiger als promotiemiddel dan de landelijke acties met betaalde voetbalclubs.

Wessel Dekker Fotografie is gespecialiseerd in het maken van voetbalplaatjes op locatie! In het verleden samenwerking met Retrospect Boekproducties en Tomorrow is Wessel Dekker Fotografie in staat op een snelle, efficiënte en professionele manier alle leden van je vereniging te fotograferen.

Of het nu gaat om een hockey-, volleybal-, korfbal-, handbal-, of gymnastiekvereniging, het maakt geen verschil.

Uiteraard kunnen er ook altijd foto’s gemaakt worden voor eigen gebruik.

Hoe werkt het?

Voor het maken van een kwalitatief ogend sportplaatje is de fotografie van de lokale ‘helden’ van groot belang. Als fotograaf heb ik veel ervaring met het maken van portretjes van sporters en met gemak een tijdelijke studio bij de sportclub opzetten. De organisatie van de geplande fotosessies is bij mij ook in goede handen.

Het maken van portretfoto’s is wat anders dan het maken van een sport-actiefoto. De juiste afstand, belichting en achtergrond.

In samenwerking met de vereniging wordt een inschatting gemaakt van de benodigde tijd om alle leden te fotograferen. Vervolgens zal er een planning worden gemaakt zodat de leden, ouders en eventueel een supermarkt op de hoogte is van de actie.

Wessel Dekker Fotografie komt met een mobiele flitsstudio op locatie en zal daar in samenwerking met de club alle leden fotograferen.

De gemaakte foto’s worden getagd aan de hand van een nummer, dit nummer wordt digitaal gelinkt aan de naam van een bepaalde speler. Zo ontstaat er een 100% correcte database met de juiste namen en de daarbij behorende foto.

Van foto naar sportplaatjes

De gemaakte foto’s worden vervolgens één voor één nabewerkt. De foto’s worden op pasfoto formaat gedrukt met de betreffende naam van het lid. Keepers en veldspelers zijn direct te onderscheiden door een andere houding tijdens het fotograferen.

Extra mogelijkheden

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om bijvoorbeeld alle seniorenteams met enkel een teamfoto te fotograferen. Ook kan er door Wessel Dekker fotografie sfeerfoto’s gemaakt worden om de bladzijdes van het fotoboek op te vullen met leuke achtergronden! Alles tegen schappelijk tarief.