Sportfotografie

Sportfotografie hockey Victoria D1 – Bloemendaal D1- Dutch Hoofdklasse

De specialiteit van Wessel Dekker Fotografie is Sportfotografie. En ik ben daarom veel als sport fotograaf te vinden op sportvelden en -complexen in het Rijnmond gebied en in Topsportcentrum Rotterdam sportfoto’s te maken tijdens wedstrijden en evenementen.

Wat is sportfotografie

Sportfotografie is vaak het “pakken” van de juiste momenten in een “split second”. Sportfotografie is niet alleen het vastleggen van een sportactie, maar (juist) ook het vastleggen van de emotie die daarmee gepaard gaat. De foto’s geven allerlei aspecten van het sporten weer, zoals fysieke kracht, teamspirit, maar ook passie en beleving.

Wessel Dekker

Sport heeft het helemaal. Dit kunnen verschillende momenten in een wedstrijd zijn: het maken van hét punt, inspanning, concentratie, vreugde en/of verdriet van een speler. Een mooi actiemoment. En niet te vergeten de emotie, ontlading en teleurstelling die vaak bij sport komt kijken. Winnen en verliezen liggen heel dicht bij elkaar en dat kan hele mooie foto’s opleveren. Graag leg ik die momenten van jou, jouw team of vereniging voor je vast. Je kan mij dus als sportfotograaf inhuren.

En wat te denken van dingen die zich afspelen buiten het veld? Ook daar gebeurt van alles wat interessant zou kunnen zijn voor mooi en goed beeldmateriaal: trainers met hun spanning en blijdschap, coaches met passie, beleving en trots. En natuurlijk het publiek/supporters met hoop, teleurstelling en clubliefde.

Hierdoor is sportfotografie zo speciaal en gewaardeerd. Een goede sportfotograaf ontgaat niets.

Aangezien sportfotografie zo specifiek is, is daar zo snel geen prijskaartje aan te hangen. Zo ben ik per uur, wedstrijd, toernooi of per dagdeel in te huren.

Je kan mij zelfs inzetten voor één enkele teamfoto. Als je mij je wensen kenbaar maakt, stuur ik je zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.

Referenties

Publicaties in onder andere onderstaande media:

AD Groene Hart, AD Rivierenland, AD Rotterdams Dagblad, AD Utrechts Nieuwsblad, Brabants Dagblad, BridgeNL magazine, De Gelderlander, De Gooi en Eemlander, De Stentor, De Telegraaf, Eindhovens Dagblad, Elf Voetbal, Haaglanden Voetbal, Haarlems Dagblad, Hockey.nl, Hockeykrant, KNLTB Centrecourt, Leidsch Dagblad, NH Nieuws, Noordhollands dagblad, NOS, NRC, Omroep West, PZC, Rijnmond, RTV Utrecht, Topamateurvoetbal.com, Voetbal247.nl, Voetbalindebollenstreek.nl en VoetbalJournaal.