Sportfotografie

Sportfotografie hockey Victoria D1 – Bloemendaal D1- Dutch Hoofdklasse

De specialiteit van Wessel Dekker Fotografie is Sportfotografie. En ik ben daarom veel te vinden op sportvelden en -complexen in het Rijnmond gebied en in Topsportcentrum Rotterdam om (actie)foto’s te maken tijdens wedstrijden en evenementen.

Sportfotografie is vaak het “pakken” van de juiste momenten in een “split second”. Sportfotografie is niet alleen het vastleggen van een sportactie, maar (juist) ook het vastleggen van de emotie die daarmee gepaard gaat. De foto’s geven allerlei aspecten van het sporten weer, zoals fysieke kracht, teamspirit, maar ook passie en beleving.

Sport heeft het helemaal. Dit kunnen verschillende momenten in een wedstrijd zijn: het maken van hét punt, inspanning, concentratie, vreugde en/of verdriet van een speler. Een mooi actiemoment. En niet te vergeten de emotie, ontlading en teleurstelling die vaak bij sport komt kijken. Winnen en verliezen liggen heel dicht bij elkaar en dat kan hele mooie foto’s opleveren. Graag leg ik die momenten van jou, jouw team of vereniging voor je vast.

En wat te denken van dingen die zich afspelen buiten het veld? Ook daar gebeurt van alles wat interessant zou kunnen zijn voor mooi en goed beeldmateriaal: trainers met hun spanning en blijdschap, coaches met passie, beleving en trots. En natuurlijk het publiek/supporters met hoop, teleurstelling en clubliefde.

Hierdoor is sportfotografie zo speciaal en gewaardeerd. Een goede sportfotograaf ontgaat niets.

Aangezien sportfotografie zo specifiek is, is daar zo snel geen prijskaartje aan te hangen. Zo ben ik per uur, wedstrijd, toernooi of per dagdeel in te schakelen. Je kan mij zelfs inzetten voor één enkele teamfoto. Als je mij je wensen kenbaar maakt, stuur ik je zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.