Over mij

Wie is de persoon achter deze website en de hier getoonde foto's? Mijn naam is Wessel Dekker en ik ben een fotograaf die voornamelijk gebruik maakt van Sony fotoapparatuur. Een uitgegroeide hobby en passie voor fotografie heeft gemaakt wat Wessel Dekker Fotografie nu is. Al op zeer jonge leeftijd raakte ik in aanraking met een spiegelreflex camera.


Na vele jaren de camera niet aangeraakt te hebben is het toch weer gaan kriebelen rond 2007 met de aanschaf van een digitale spiegelreflex en ben toegetreden tot de digitale fotowereld. Ik heb mijn kennis uitgebreid door het lezen van diverse tijdschriften, boeken websites en met het volgen van workshops en cursussen.

Momenteel dus freelance fotograaf voor dag- en weekbladen, bedrijven en particulieren.

De specialiteit van Wessel Dekker Fotografie is sportfotografie en ik ben daarom veel te vinden op sportvelden en -complexen in het Rijnmond gebied en in Topsportcentrum Rotterdam om actiefoto's te maken tijdens wedstrijden. Maar ook voor andere onderwerpen is Wessel Dekker Fotografie te vinden, zoals portretten en evenementen. De foto's worden gebruikt op de website van de lokale TV Ridderkerk en in andere lokale en regionale media.

Lees vóór het gebruik van de website de disclaimer aandachtig door.