Expositie Albert Schweitzer ziekenhuis 2016

Expositie van sportfotografen ASZ Dordrecht 2016

In het Albert Schweitzer Ziekenhuis, locaties Dordwijk en Zwijndrecht, is van woensdag 15 juni tot en met woensdag 14 september 2016 een expositie ingericht met sportfoto’s van drie fotografen; Wessel Dekker, Roelie ’t Jong en Aiji Kley. Het Albert Schweitzer Ziekenhuis wil hiermee sport onder de aandacht brengen van haar bezoekers.

De sportzomer van 2016 is veelbelovend, met het EK voetbal, Wimbledon, de Olympische Zomerspelen en de Tour de France. Tachtig dagen lang legendarische sportmomenten op komst. Kippenvel gegarandeerd!

Op de foto’s zijn allerlei sporten te zien en de foto’s geven allerlei aspecten van het sporten weer, zoals fysieke kracht, teamspirit, maar ook passie en beleving. Bijna alle sporten zijn vastgelegd, zoals BMX, handbal, hockey, voetbal, schermen, tennis, mountainbiken, maar ook waterpolo, wielrennen, turnen en korfbal.

Meer dan 40 sportfoto’s zijn er te bekijken in de centrale hallen van beide locaties. Een kijkje nemen bij deze sportfotografie expositie is zeker de moeite waard!