Portret

SPORTPLAATJES

Sportplaatjes acties zijn in zeer korte tijd enorm populair geworden. De belangstelling van supermarkten is groot.

Wessel Dekker Fotografie is gespecialiseerd in het maken van voetbalplaatjes op locatie! In samenwerking met Retrospect Boekproducties en Tomorrow is Wessel Dekker Fotografie in staat op een snelle, efficiente en professionele manier alle leden van uw vereniging te fotograferen. Uiteraard kunnen er ook altijd foto's gemaakt worden voor eigen gebruik!

Hoe werkt het?
In samenwerking met de vereniging wordt een inschatting gemaakt van de benodigde tijd om alle leden te fotograferen. Vervolgens zal er een planning worden gemaakt zodat de leden, ouders en eventueel een supermarkt op de hoogte is van de actie.Wessel Dekker Fotografie komt met een mobiele flitsstudio op locatie en zal daar in samenwerking met de club alle leden fotograferen. De gemaakte foto's worden getagd aan de hand van een nummer, dit nummer wordt digitaal gelinkt aan de naam van een bepaalde speler. Zo onstaat er een 100% correcte database met de juiste namen en de daarbij behorende foto.

Van foto naar voetbalplaatje
De gemaakte foto's worden vervolgens een voor een nabewerkt. De foto's worden op pasfoto formaat gedrukt met de betreffende naam van het lid. Keepers en veldspelers zijn direct te onderscheiden door een andere houding tijdens het fotograferen.

Extra mogelijkheden
Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om bijvoorbeeld alle seniorenteams met enkel een teamfoto te fotograferen. Ook kan er door Wessel Dekker fotografie sfeerfoto's gemaakt worden om de bladzijdes van het fotoboek op te vullen met leuke achtergronden!