Anytime fitness Ridderkerk

Geplaatst op
Dumbells Anytime fitness Ridderkerk

Wessel Dekker fotografie hielp Anytime fitness Ridderkerk met het maken van hun eigen verzameling foto’s van de fitnessclub. Te denken aan foto’s van de verschillende ruimtes, sporters in actie, portretfoto’s medewerkers en sfeerfoto’s. Naast de overzichtsfoto’s, maakte ik uiteraard ook close-ups van het trainingsmateriaal.

Tegenwoordig is online zichtbaarheid van fitnessbedrijven zeer belangrijk voor de naamsbekendheid en het bereiken van de juiste mensen. Toch is er ook online zoveel concurrentie dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is daarom als onderneming belangrijk jezelf te onderscheiden. Niet alleen in de service of het product wat je levert, maar ook in de manier waarop je je als onderneming presenteert.

Het valt op als je elke keer weer dezelfde foto’s moet gebruiken. Simpelweg omdat dat er nog geen nieuwe beschikbaar zijn. Het liefst heb je een map boordevol met goede bedrijfsfotografie van en voor jouw bedrijf, inzetbaar voor allerlei verschillende doeleinden. Voor de bedrijfswebsite natuurlijk, maar ook Linkedin, Instagram, Facebook en de nieuwsbrief.

De bedrijfsfoto’s van Anytime fitness Ridderkerk zijn dus uiteindelijk altijd goed te gebruiken voor de website, social media of andere vormen van adverteren en marketing.